Sverige roadtrip!!

LONG timeagao... Haft kanon dagar hemma i kära svedala, träffat familj och vänner och bara haft det bra! Selma har "kosat" sig massa med både stora och små och jag kommer stadigt på att detta är den största och kanske enda nackdelen med att vi bor på andra sidan jorden(känns det som ibland..) spontan besök eller helgmys är ju helt oaktuellt tyvärr..;-( Men, men väldigt mysigt när man väl träffas da!:-)

Vi avslutade Sverige turen med en vuxen weekend i huvudstan! Selma fick vara kvar hos farmor och farfar i Avesta och vi fick en "helhelg" i Stockholm vilket var mycket trevligt! Detta var den berömda Elitloppshelegen och är för Fredrik en HELIG tradition;-) Detta året fick även jag följa med och vi gjorde det till en weekend, vi hade även "lurat" med oss några norska vänner som fick uppleva Stockholm och Elitloppet:-)
Vi roade oss oss under helgen med vänner/god mat och dryck/shopping/solvalla besök (vilket tyvärr inte gav någon storvinst...) och bara myste! På måndagen kom farmor, farfar och Selma med tåget till Strockholm och vi tillbringade dagen i fantastiskt solsken på Skansen! Där mötte Louise, Ante och Saga upp oss, väldigt mysig dag:)
Tack fina ni som vi träffat denna gången på våran Sverige tur;-)

Här blev det vardag i 1 dag när vi kom hem allafall! Selma hann nämligen bara gå på dagis en dag innan strejken trappades upp här i Norge idag.. det är bland annat de som jobbar inom kummunen som strejkar. Så vi får se hur länge den håller i sig, som tur är kan ju Selma vara med Fredrik under dagarna hon får bara föjla med på träningen!

Lite bilder från Sverige turen kommer senare....

hA eN FAntAsTiSk daG

KrAmAr frÅn SaRa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0