Guldbankett!

Guld banketten i bilder!


"Byttå" kom till festen i helikopter, tillsammans med ägaren, tränaren och sportchefen!

Fina Anikke och Nina!







PUUSSS älskling!



Elisabeth, jag, Anikke och Stine:-)


Martin och Fredrik!!

"Byttå" var ju tvungen att få en guld kyss!!

Det var en trevlig kväll;-)

Hörs snart! kramizar


HELT FANTASTISKT

Lite för dåligt med denna sena uppdatering...men här kommer den, och jag vill bara säga: JAAAAAAAAAA, NM GULD, NM GULD, NM GULD, NM GULD NM GULD, NM GULD wiiiiiiii här i Stavanger är vi väldigt glada!! I måndagskväll blev det verklighet Stavanger Oilers blev Norska mästare och tog hem "byttå" till Stavanger!!(Fredrik hade en bra dag på jobbet och kämpade hårt och gjorde ett mål och ett assist!) Stämningen var helt fantastisk och Oilers var grymma;-) Här svävar vi fortfarande på glädjemoln;-)

Här kan ni gå in och se lite bilder från segerfiringen!!

http://www.rogalandsavis.no/bilder/article5078645.ece


http://www.aftenbladet.no/sport/ishockey/article1192607.ece



Den blev en sen natt på måndag och VÄLDIGT "morsom"! Nu ser vi framemot morgon dagen då väntar guldbanketten!

Ha en fin dag söta vänner!
MÅNGA kramar från en by och folk i glädjerus;-)

GLAD

Long Time ago.... och mycket har vi gjort och mycket har hänt! Vet inte riktigt vart jag ska börja, måste bara säga att jag är GALET GLAd!! Inte bra att ha ett sånt långt uppehåll i bloggandet, blir en lång summering:-)
Förra lördagen var det hemma match och final nr 2 och Oilers vann med 4-3! Sedan var det dax att packa väskan och ge sig av mot oslo på söndags morgon! Jag, Nina och Anikke åkte för att se Oilers bortamatch på söndagen...men det blev tyvärr ingen höjdar match och dom förlorade med 5-0. Senare på kvällen tog jag och Selma bussen hem till Karlstad för att vara hemma några dagar! Det var supermysigt och väldigt kul att träffa familj och söt, söta vänner;-) ( Bilder från hemmavistelsen kommer en annan dag!)
På tisdagen hade Oilers hemma match igen och den fick vi ju se på tv från Karlstad, vi åt middag hos mamma och pappa och Anna, Anna och Vilda var med och såg på match också!! Det blev en otroligt spännande match och som tur var efter en kaos match (oilers fick 2 mål bortdömda..) gick Oilers segrande ur matchen efter sudden death:-)
JADA då  var det 2-2 i matcher!!!
Sedan blev det som sagt lite ändrade planer eftersom jag, Selma och Fredriks föräldrar skulle ha flygit hem till Stavanger på torsdagskväll.. Men så blev det inte eftersom det inte gick att flyga:-) Oilers som skulle ha spelat match på torsdags kväll i Oslo fick skjuta upp den till på fredag...
Det blev inte riktigt som vi hade tänkt, det blev ännu bättre...!!!
Jag, Selma och svärföräldrarana åkte bil till Oslo för att se matchen där och jag och Selma fick sedan åka tåg med killarna tillbaka till Stavanger!
Vi fick se en helt fantastisk match och det var bara sååå kul, Oilers låg under med 0-2 när det var ca 6 min kvar och lyckades ändå kvittera med 23 sekunder kvar av matchen... nu blev det ännu en sudden death!
Då fick alla Oilers supportrar som var där uppleva en grym glädje när Martin avgjorde;-))
TJHOO nu står det 3-2 i matcher till Oilers och dom har alltså chans att avgöra på hemmaplan imorgon, detta är magiskt!!! Glädjer mig sååå massa till i morgon!

Idag har vi laddat på tivoli, där var också Anikke och Henrik med oss, vi har kosat oss med karuseller, bollkastning och godis!!
Nu ska jag snart ta kvällen, vi hörs  (förhoppningsvis med en norskmästare i hemmet;-)!!!
ha det gott! 
KrAmiZAr 






Fredags myyys!

Idag har det varit en bra dag, en riktigt härlig start på en rolig och spännande helg! På jobbet hade vi trevligt fredagsfika + vinlotteri och där hade jag turen på min sida och vann en flaska! Efter jobbet tog jag en sväng ner till byn för att gå på Idsöe, en super fräsch köttbutik. När jag var på stan passade jag även på att springa in på KappAhl som idag hade prämiär på deras nya kollektion

och oj vad mycket fint det fanns, kunde helt enkelt inte motstå detta...så det blev några godbitar från kollektionen! Bl.a denna fina klänning till Selmisen och en jättefin byxdress med blommor!

Jag fick dom här fina örhängena!


Efter en god middag var det mys i soffan med popcorn och det tyckte Selma var såå mysigt, popcorn har blivit en ny favorit:-) 
Har nu en kul helg att se fram emot hockey både lördag och söndag!
Nu ska vi se klart på talang och sedan blir det solsidan, jag älskar den serien:-)
Ta hand om er!
många kramar till er från mig!

NEEEEEJ

Detta var så trist....oj,oj vad nära det var och vilken match dom gör i första matchen borta mot förhands favoriterna Våleränga. Det var en tät match och lagen följde varandra hela tiden, Oilers ledde med 4-3 med 5 minuter kvar av matchen, sedan fick Våleränga ett riktigt tur mål precis innan slutet... då väntade förlängning och där gick det som det gick:-( Men väldigt kul att se att dom verkligen bjuder upp till kamp och nu fick alla se att det är absolut inte omöjligt att vinna borta på Jordal Amfi. Det blir en spännande och rolig fortsättning på detta finalspel:) Nu laddar vi järnet för hemmamatchen på lördag!

Idag kommer fam Bolin hem från deras vistelse från down under, vi säger VÄLKOMMEN HEM och skönt att ha er på hemma plan:-)

Ha en fin dag allesammen, så hörs vi snart igen TjInGeLinG ♥


hej, hej hallå!

Tjohoo, jo da vi lever! Men det var ett tag sen, det har varit en lugn och skön påsk och jag har i stort sett varit datorfri, därför har det blivit lite bloggande! Idag var det tillbaka till vardagen och jobb igen, men Selmas barnehage var stängd även idag eftersom dom hade planläggningsdag, så det blev bara jobb till halv ett då jag åkte hem och "löste av" Fredrik som skulle på träning. Vi tog en myseftermiddag och det blev en fika med Klara och Linnea på Cafe! (Finaste Klara ser fantastiks ut och det är bara 2 veckor kvar till datum:-)
Igår hade vi sån tur att vi fick komma på påskbuffe hos fam Standfeldt, det passade oss perfekt eftersom vi hade varit borta hela påsken och det ekade i vårat kylskåp:-)

Små tjejerna fick sitta vid eget bord och det var succe:-)


mums


Selma tyckte det var mysigt med lilla Sofia!


MYS



Imorgon är det den stora dagen, då är det första finalen i bäst av 7.....ska bli så spännande!!
Ha en fin kväll vi hörs!

KrAMiZar sArA


RSS 2.0