FARMOR BURSDAG!!

Ja då var det väl verkligen på tiden med en uppdatering....  Förstår inte vart veckorna tar vägen, vi har väl egentligen inte gjort nåt specillet i veckan, och så var det redan lördag!

Igår hade vi middagsbesök av Anikke, Henrik, Maren och Peter, väldigt trevligt och jag tror att maten var populär:-) Jag gjorde en indonesisk kycklingrättt som jag åt förra helgen i fjällen! (Det var med grädde, Mangochutney, sambaloelek, vitlök, kurry serverat med ris, kokos och jordnötter, kan rekomenderas;-)

Här hemma om dagarna går det mycket i norska ord, leka doktor och gå på tur med dockorna i vagnen... 
Nya norska ord från bernehagen varje dag och många sånger, hon är väldigt duktig på att komma ihåg texter och älskar att sjunga!
Efter sista diktors besöket när hon var sjuk sist har det gått väldigt mycket i att leka doktor, hon tittar öronen, halsen och lyssnar på magen och ryggen:-)

xxrvrgfrf fffffffffdfddfdfnk.d.d'''nncxccccnh hhhhhhhhhdaSSSSSSSSSSSSSdd, inte helt lätt att få till något när man har en liten sessa bredvid sig som gärna vill vara med och trycka på knapparna..."min datoj, Selma göra.......Selma klarte det! igen, igen"

Idag säger vi grattis till farmor/mamma/svärmor som har bursdag!! Ha en strålande dag:-)

Då var det dags för oilers match igen och det var längesen det var en hemma match på en lördag! känns nog som att helgen är lite längre då när man faktiskt har en hel dag med fri i morgon också:-) Härligt med helg!!
Vi håller alla tummar och säger lycka till till boysen! (hoppas att att mål formen sitter i för sudd idag som gjorde 2 mål förra matchen;-)) 

Innan matchen ska vi äta sen luch på ostehuset med Anikke, det ska bli gott var längesen jag var där!

ha en flott dag allesammen:-)
Klem <3


Bursdags kalas!!

Då var det måndag och en ny händelserik vecka! När jag hämtade Selma i barnehagen idag och berättade att hon skulle på 3 års kalas blev hon glad! "Jaa kalas jippi" och upp med händerna i luften:-) 
Så det var bara att åka hem och sätta på sig klänning och pynta sig lite!
Imorse när jag åkte till jobbet med snälla Hanne (som jag jobbar med och jag brukar få åka med!) kom vi fram till att hennes Tomas och Selma skulle på samma kalas till Oda (våran granne!) Så vi har varit på bursdags sällskap med korv, mos och chockladkaka på eftermiddagen!!
Tack Hanne för att du sen tog med mig på en spring tur runt mosvattnet....:-) det var behövligt och förhoppningsvis början på mitt träningsår 2010;-)
Imorgon ska vi på föräldrar samtal på barnehagen...:.-) spännande att höra vad dom har att säga om våran lilla sessa;-)
Trevlig vecka! Vi hörs'



Glad tjej som ska på kalas:-)






"Lade" och "tofflor"!!

Ja då var det redan söndag kväll och helgen försavnn på ett kick....trots att jag faktskt fick en extra dag på helgen eftersom vi åkte till Sirdalen på Torsdag:-)
Jag har haft en toppenhelg, god mat, god dryck:-), gott sällskap och snowboard åkning!! Ja det blev några timmar i backen allafall, väldigt bra timing, blev sol när vi kom till backen och molnigt efter sista åket! Och det var så klart väldigt kul att stå på brädan några timmar;-)
Lördag efter lunch var jag hemma hos mina kära igen och då var det bara mys i soffan, en promenad till affären och middag!
Här kommer det några bilder från helgen!




Ganska najs:)



Igår efter middagen fick Selma lite lördagsgodis, mums med "lade" (chocklad) tyckeer hon:-)

Selma får lade!!


Selma äter "tofflor"!

Idag har det varit het underbart väder här i Stavanger, jag och Anikke tog en tur runt stora stocka vattnet när Selma skulle sova. Det var väldigt härligt och en skön promenad på drygt 1 och en halv timme;-)
Innan oilers matchen gick vi hem och gjorde soppa och Vofflor, Selma trodde att vi skulle äta "tofflor"! Det tyckte hon var gott!!
I dag vann Oilers mot Frisk med 4-1, bra jobbar killar;-)
Nu tar jag natten! Snakkes
klem


Design?:-)

Ja som ni märker har jag inte riktigt full kontroll på designen på bloggen...datageni som jag är;-)
Helt plötsligt blev ena texten väldigt stor, tjock och rosa...??!! ja det var inte riktigt meningen, kom åt någon knapp och så var det gjort, men vet ej hur??
Och på texten till korten blev det visst ett väldigt långt mellanrum mellan varje ord, hmm:-)
Detta blir en spännande fortsättning;-)

Idag är det fullspäckat på schemat, hem och laga middag och ut på handletur när fredrik kommer från träning, måste inhandla det sista till turen imorgon!! Ska till Sirdalen (fjällen ca 2 timmar härifrån)med jobbet, på teambilding i 2 dagar!! Ska bli väldigt kul och jag ska äntligen få åka snowboard igen som jag inte gjort på väldigt länge:-) Snällaste Anikke ska hjälpa till att ta hand om Selma, hon får hämta i barnehagen tord, och fred eftersom Fredrik har match och träning. Tusen tack Anikke!
Så ikväll blir det packning och mys med mina kära innan jag drar till fjälls:-)
Ta hand om er och ha en fin helg!
Love

tillbakablick i bilder:-)

Här Kommer det lite uppdatering i bilder från senaste månaden:-)
Hemma i Karlstad och träffar äntligen våran goaste Vilda!
Här var vi på julmarknad i Egersund, Selma har fått en klubba av tomtefar:-)
Så här glad är man när man får åka karusell!
också blev det ett vinterland i Stavanger tillslut!
selma första gången med nya skridskorna...ser lite skeptisk ut
NYÅR
GOTT NYT ÅR!

Vardag igen..

Ja då känns det väl äntligen som om man har kommit tillbaka till vardagen igen. Har varit några dryga veckor efter nyår med många sjukdagar... Selmisen låg med hög feber i över en vecka, hade öroniflammation, hosta, snuva och ögoninflammation, så hon var riktigt sliten och hemma från dagis nästan 2 veckor. Sista dagarna var hon nog riktigt less på att vara sjuk och även att bara umgås med sin mamma och pappa hela dagarna:-) Så hon var väldigt glad när hon fick gå till dagis igen! Ja, jag måste faktiskt erkänna att jag själv var ganska less på att vara hemma med sjukt barn och även jag en släng av feber och förkylning.. Jag längtade till jobbet, som för övrigt är toppen och jag mer än gärna går till:-)


Idag har Fredrik och grabbarna haft borta match mot Lörenskog, dom vann med 3-1 JIPPPI!! Det var väldigt viktiga poäng i striden om 2:a platsen:-) Grattis säger vi till Oilers!
Här hemma har jag och Selma haft middags besök av våra kära vänner Linnea och Klara, på menyn stod Lasange till dom små och kyckling i ugn med pesto och vitlök med risoni till, till mammorna;-)
alltid lika trevligt med middagsbesök! Nu är klockan läggdags för Sara ladda batterierna för en ny dag imorgon! Men jag måste ju prova att lägga in kort här i bloggen, så det kommer några testkort efter det här:-) Sov gott kära vänner!!


Premiär!!

Joo men visst, nu har det också blivit reality för fam Sundin/Byström...det har skapats en blogg!! Hjärtligt välkomna:-) Det här ska verkligen bli spännande och jag har inte så stora förväntningar så här i förväg, för om jag ska vara riktigt ärlig så vet jag inte riktigt om detta är min "grej"?? Men jag hade tänkt att göra ett försök, för jag tror att det är många som skulle tycka att det var ganska kul!
Eftersom vi bor långt från många nära och kära spridda över världen tänkte jag att detta kan vara ett bra sätt att följa oss i vardagen och framförallt se hur lilla S växer och utvecklas!!
Ja då var det väl bara att önska mig lycka till och hoppas att vi hörs snart igen!! 
kramar 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0