FINAL, JAAAAA

Oilers är klara för FINAL , fantastiskt, Wiiiii va kul!! Det var grym stämmning i Siddishallen i måndags, publikrekord för säsongen och allt var på topp speciellt efter slutsignalen;-)  Stort Grattis till Oilers från semlansmamma redaktionen!!

Nu laddar vi för final ,men först tar vi lite påsklov! Idag packar vi väskorna och åker till syster med familj på Stord, dit kommer också mormor och morfar från Karlstad, det ska  bli super mys!!
Önskar er några riktigt sköna dagar med god mat, godis och massa kos:-) Förhoppningsvis också lite påsk sol som tittar fram!!




Här kommer några bilder från helgen!

S provar min nya klänning!!





Ska gå på en liten promenix!




Mina snyggingar:-)






Glad Påsk!
Stora kRaMiZar

Heja!!

Nu blir det snart lite pannkaka innan det bär av mot Siddidhallen! OJ vad spännande det är inför dagens match....
6:e semifinalen mot Sparta och Oilers kan avgöra hemma ikväll, om det blir vinst:-)
Vi ska göra allt, för att hjälpa dom till en vinst och heja det mesta vi kan;-)
All lycka till Oilers! Håll tummarna ni som inte kan se matchen!
Ha en fin måndags kväll så hörs vi snart (förhoppningsvis efter en vint!!)

Nerviga hockeykramar från Sara och Selma:-)

Vinst i Sparta!

Har hunnit med mycket dom senaste dagarna, påskfrukost på barnehagen, jobbfest, 2 semifinalmatcher och lite bus! I torsdags började dagen med en mysig frukost på Selmas dagis, sedan hanns det med några timmar på jobbet innan det väntade barnvakt för Selma och jobbfest inklusive hockey för mig! Min chef (som för övrigt är hockey tokig och medlem i "fanklubben") hade ordnat en "teamkväll" som började med Hockey i Siddishallen med pizza och öl, och fortsatte sedan på byn i Stavanger! Det var en trevlig kväll, men dock synd att det blev förlust för killarna, förlorade i Sudden death med 3-4...

Idag var det en lugn förmiddag och tyvärr allt för oeffektiv, skulle både ha städat och tvättat men blev mest bara bus innan luch och sovning...hhhmm.

 

Efter S hade sovit tog vi på oss utekläder och åkte till Linnea och Klara, för att leka lite i friska luften!




Vi följde sedan med upp och fortsatte leka (och bråka, dom vill gärna ha precis det som den andra har...)
Jag och Klara försökte sedan följa matchen mellan Sparta och Oilers som visades på tv, och oj vad spännande det var.... men va fantastiskt kul att dom vann en bortamatch till, nu kan dom avgöra detta hemma på måndag!!
JIIHOO! (Grattis också till Martin som gjorde hattrick!)







När vi kom hem pyntade jag och Selma påskris, så här fint blev det;-) Selma tog kameran och fotade!!



Så här såg det ut hos oss under "Earth Hour" Gjorde DU en insats för klimatet och släckte??




Nattinatti!
Sov gott och Dröm sött:-)

2-1 i matcher

Oj då var det redan onsdag...lite dålig uppdatering här på bloggen, framförallt med tanke på Oilersmatcherna! Det har hunnit vara två matcher sedan sist och till allas glädje blev det tillslut vinst hemma på söndagen 3-3 efter full tid och Fredrik fick avgöra i sudden death, väldigt kul och Siddishallen kokade;-) Då stod det 2-0 i matcher och bättre kunde det inte bli!! Ny match i Sparta igår och den visades på TV 2 sport, det var en jämn match det också precis som de 2 första, men tyvärr hade Oilers alltför mycket utvisningar och det var det dom förlorade matchen på igår, Sparta var det bästa laget i power play igår....Oilers hade det bästa spelet i 5 mot 5, men det hjälpte ju inte. Men Oilers leder fortfarande med 2-1 i kamper och har god chans att ta hem detta;-)
Jag och Selma var hemma hos Anikke som har tv 2 sport och följde kampen tillsammans med Anikke, Maren och Nina! Efter middagen bakte Anikke muffins och det var så koseligt:-) Fina bilder från kvällen!



MYS


Selma tyckte om Anikkes alla fina påskägg som hon hade i ett fat på golvet;-)
(som tur var, var dom i papp, så det gick bra!!)



Vilka "smarriga" muffins det var, fina godisar var det på också!

Här hade S en liten dansshow innan hon somnade!


Hoppas att ni får en SuPeR fiN dAg VäNnEr!



Nattbesök, trevligt sällskap och Oilers vinst!!

Igår var det en helt toppen dag, från början till slut! En bra dag på jobbet med fin körsång från mina snälla arbetskamrater och morotskakan som jag hade med mig blev en succe på fikat;-)
Dagen fortsatte sedan hemma med söta vänner på middag, mys och tjejsnack! Delar av gänget nattade också över och ni kan tro vad det var mysigt, det var två små tjejer som var ganska överspeedade, men väldigt snälla!!
Här kommer några bilder från kvällen!


Bänkade framför Postis Per med en glass, medan vi intog maten!



              


Nina hade med deras såå söta hund Kita på besöket, det var en höjdpunk för småtjejerna, dom storkoste med Kita och hon är ju i precis perfekt storlek;-)






Sötaste vännerna!!!



Goaste kramen!!


Sen var det natten för S och L!

Men det var ju bara att fortsätta busa när dom vaknade.....!!!! Tjohoo

Men kvällen var inte slut på långa vägar och det var vi väldigt glada över.....JIIIPPPII, OILERS vann första matchen i semifinalen borta mot Sparta, såååå kul för killarna! Nu är vi hel-laddade för hemma match imorgon:-)
GOO Oilers!!
                                 




Bilder från morgonen..
                        


Tänk vad mycket skoj man kan hinna med på en dag, när papporna kom hem från Sparta blev det en eftermiddag med Cirkus time! Elefanter, hästar och clowner blev en väldigt stor succe!!!





                          


             

Tack för idag:-) Nu ska jag prova min nya mangodelare, och i morgon ska vi gå och titta på teater i Sola konserthus kl 10!
Ha en fortsatt trevlig kväll

GodNaTT KleMmAr

















Påskfest!!

Idag är ingen vanlig dag för det är Saras födelsedag....;-))
Fick fin sång och paket på sängen idag av mina älsklingar där hemma! Nu väntar jobbet några timmar, sen ska jag hem och baka och laga mat innan vi ska ha lite tjejmys ikväll!! Oilers spelar första semifinal matchen borta i Sparta ikväll....spännande, håll tummarna tack:-)

Selma ska ha Påskfest på dagis idag, dom ska grilla korv och leta efter påskharens ägg:-)) Det blir nog en höjdare!!


Ha en fin dag!!

KrAmIZaR frÅn MiG


"Alfons følja med!

Godmorgon skøna torsdag!!

Skøn start på dagen, styrke time med Nina och Anikke 6.30, gott jobbat jenter;-)
Idag ønskar jag mina finaste vænner "lillen" (Anna) och Emma STORT GRATTIS på fødelsedagen, ha en toppen dag længtar efetr er:-)
Læmnade en stålande glad Selma på dagis i morse, hon skulle ha med sig sin fina Alfons docka till dagis idag!
Alfons Åberg docka
Och nær vi kom dit skulle Alfons hælsa på alla barnen och hon var vældigt stolt øver honom;-)

Hoppas ni får en fin dag idag,  det kænner jag på mig att jag kommer att få!!:-)

TJiNGeling!

Big mistake..

Idag säger vi grattis till Selmas kompis Saga som fyller 2 år idag! Här var en bild från hennes 1 års kalas som vi firade här i Stavanger, men i år bor Saga i Danmark så då blir det lite långt att åka på 2 års kalas;-) Hoppas du hade en fin dag Saga och att vi ses snart!!



Idag gjorde jag en riktig tabbe på jobbet.... usch vad arg jag blev på mig själv när jag upptäckte vad jag hade gjort, och allt var bara slarv från min sida...:-( Jag kommer aldrig mer skicka iväg ett mail utan att dubbelchecka att jag skickar till rätt företag.......oops. Ja, ja fick alla fall god stötte av mina söta vänner på jobbet, att ett misstag kan alla göra;-) Nu är det bara att ta nya tag och hoppas på en bättre dag imorgon!!

Selma tycker väldigt mycket om att leka med sin söta katt "Malf"


Hoppas att ni haft en bra dag idag!
Nu ska jag fortsätta att greja lite och mysa lite med min kära:-)

Ha en fin kväll folkens!


melodifestival final!!

Hej söta!
Vilket väder vi har, detta kan man verkligen kalla skiftande..... Den här veckan har faktiskt nästan all snö töat bort och det är så skönt med "rena" vägar igen, så nu trodde jag absolut att våren var inom räckhåll...men jag kanske hade fel? Idag när vi vaknade var det full snöstorm som sedan övergick i strålande solsken och så har det nu hållit på omvartannat hela morgonen:-) Hoppas att solskenet vinner!!
Fredagkväll blev det stor vinst i siddishallen, då vann Oilers med 6-0....hoppas nu att dom kan göra en riktigt bra bortamatch ikväll och göra sig klara för semifinal:)
Igår investerade jag i ett par nya jogging skor, ett par NIKE blev det dennna gången, nu kommer jag flyga fram runt mosvattnet;-)
Lördagskvällen gick i melodifestvalens tecken så klart! Slagerälskare som jag är:-) Vi var på middag hos Klara och Martin och efter en god 3- rätters  blev det soffan och melodifestival!
Låten "This is my life my friend" med Anna Bergendahl tog hem segern och jag tycker det är en jätte fin sång, men tror tyvärr att chansen i Europa inte är så stor...då skulle man nog valt en annan låt, kanske Salem Al Fakir?! Vad tror ni??
Nu måste vi försöka komma i kläderna, kanske är dax när kl är 11.15 söndag förmidda...!! Vi ska leka med Linnea och Klara och Lotta och Linus idag:-)  
Ha en SupER dag!
Kramizar!!

Och det var denna dagen....

Kort sammanfattning av dagen....

1. Checkade och lastade data på jobbet:-)

2. Skönt att klippa och slinga sig!

3. Efter 27 år utan hål i öronen, tog jag idag steget närmare ett glamorösare liv med örhängen:-) hihi, jag tog hål i öronen när jag var hos frissan idag!;-)) Det var dagens happening!! Längtar nu till dessa 6 veckor har gått och jag får byta örhängen till ett par riktigt fina!

5. Hämtade Selma på dagis, åkte hem och åt middag och lekte lite innan hon la sig.

6. Följde Oilers match på datorn.....väldigt spännande, men skit oxå dom förlorade i förlängningen:( Det var tråkigt, men, men fortfarande chanser kvar att ta hem detta!

7. Nu väntar sängen och kanske några sidor i mon bok, för tillfället: "nu vill jag sjunga dig milda sånger"

dRöMm SöTt mina vänner!

godnatt kramar

Gratulerar:-)

Vad ær det før en dag, vad ær det før en dag, nej det ær ingen vanlig dag før det ær Albins 3 årsdag HURRA, HURRA, HURRA!! Idag tænker vi EXTRA mycket på Selmas søta lilla kusin, som ju ær i Australien och som fyller år idag:)Hoppas du har haft en kul fødelsedag Albin med massa bad, paket och bus med Linnèa och Jonas!!
Vi sæger också stort Grattis till våran væn Martin som fyller 29 idag;-))



Det var skønt att åka till jobbet i morse och faktiskt se ordentligt ut genom rutan.....har haft dåliga vindrutertorkare en stund nu....men æntligen åkte min kæra sambo och bytte dom igår, tack før det!
I måndags var det 3:dje matchen i kvartsfinal spelet och jag var på match barnfri, det ær två skilda saker att gå på match med och utan barn, vældigt kul att gå utan før då får man med sig hela matchen:-) Oilers vann matchen med 5-0, gøtt!! Nu håller vi tummen ikvæll før ny seger!
Igår kvæll såg vi nya Bæck filmen, den var bra, men tyværr var det hack i skivan så nær det var som mæst spænnande så kunde vi inte se længre....:( åå typiskt, undrar ju hur den slutade... ja,ja får hållas lite på spænningen och se slutet en anna kvæll!
Idag ska jag æntligen till frisøren, det ska bli så skønt och ær værkligen på tiden, har en mindre fin utvæxt:)
Jag ønskar alla en fin dag!
Lycka till ikvæll Oilers!


KrAm   ♥

Helgmys!

Hej kära vänner!
Söndag förmiddag och jag sitter och följer årets vasalopp, det tycker jag är lite mysigt är ju ändå tradition att sitta bänkad första söndagen i mars:) Blir lika imponerad varje gång av alla duktiga människor som tar sig runt dessa 9 milen! Undrar om man skulle klara det?? Har ju faktiskt många nära och kära som har åkt det, kära pappa, farfar och alla fastrar har ju åkt:) Jag kanske ska ha det som ett mål någon gång i framtiden;-)??? Är det nån som vill följa med!!??

En solig morgon på väg till jobbet! Det är härligt vad en dag som denna kan ge energi;)
          


Fredag eftermiddag tog jag en sväng på stan och den eftermiddagen blev jag väldigt nöjd med, jag fick nämligen min födelsedags present i förskott....det blev dom här fina skidbyxorna från Peak;-))


 
Blev också några fina tulpaner till helgen! (I love tulpaner)
          

Igår spelade Oilers den 2 kvartsfinalen, dom hade smaling 06.00 i hallen så det var en tidig morgon.....tyvärr blev det förlust, så nu står det 1-1 i matcher. Men det är bäst av 7 så det är många macher kvar, detta ska dom greja!
Jag och Selma hade en lugn förmiddag och efter lunch och sovning åkte vi och hälsade på fam Trygg! 
Först var det lite hockey inne och sedan gick vi ut i det härliga vädret och lekte i snön:-) Så här såg det ut!

Linus var målvakt och Selma sköt mål;) Vilka talanger! (har ju duktiga pappor att brås på:-)))

              

Selma solar på bänken!


Fin utsikt från byhaugen!


Söta vänner myser på bänken!           Lukas var en baddare på skidor!

                                     


                             

Lördagen avslutades med trevligt besök av finfina Anikke och Maren;)
vi åt kyckling enchilads och mangomousse till efterrätt! Tack för igår flickor!
Selma satt med oss vid bordet när vi åt, hon satt och ritade, men hon tyckte nog att vi gav henne lite för lite uppmärksamhet, för plötsligt hade hon ritat sig med en röd färg penna i hela ansiktet!!!
Så kan det gå när man surrar på för mycket;-))

Selma står i badrummet och tvättar ansiktet!



Klara för att inta desserten!
         

Ha en strålande dag
kRaMAr


Utkast: Mars 3, 2010

Slappar med en kaffe i soffan och myser med min goaste lilla tjej, precis hemkommen från barnehage och jobb! ÅÅ nej nu hände det igen, detta är helt sjukt, jag vet inte vad jag trycker på för att få till denna tjocka och stora text...?? Detta är nästan lite komiskt!
Igår tog Oilers hem 3:dje platsen i tabellen när dom besegrade Lörenskog borta med 5-1!! Gott jobbat och grattis till bronset! Nu ska det bli väldigt spännande med slutspelet som börjar redan imorgon torsdag, motståndare i kvartsfinalen blev Lillehammer, go Oilers:-)
Nu väntas snart träning med Anikke och sen blir det hem och göra scampi pasta!
Trevlig eftermiddag och kväll!


KrAmAr


Raggmunk och fläsk!

Idag har jag varit hemma från jobbet, kurerar mig från min förkylning..

Raggmunk och fläsk stod på dagens middagsmeny! ( fast bacon istället för fläsk)
Riktig husmanskost är bra gott alltså:-)
Som vanligt när jag gör något i köket ska min lilla kökspiga hjälpa till!
Här ska hon prova skala potatis och riva den:)






Dagens kommentar från lillfröken lyder:

(Jag åt från persiljan som ni ser i fönstret..)

- Selma liker ikke sån...
- Mamma liker sån, blommo!!

Imorgon åker Oilers och spelar sista matchen i serien....och på torsdag börjar årets slutspel, det blir spännande!!

Vill passa på att säga grattis till våra kära vänner i Göteborg som fick en fin liten HILDA förra veckan! Gratulerar fam Yngvesson/Sjögren:)


Då var första dagen på denna vecka snart slut och imorgon hoppas jag att jag är fit for fight igen!

Tjingeling snakkes snart igen!


RSS 2.0