Nattbesök, trevligt sällskap och Oilers vinst!!

Igår var det en helt toppen dag, från början till slut! En bra dag på jobbet med fin körsång från mina snälla arbetskamrater och morotskakan som jag hade med mig blev en succe på fikat;-)
Dagen fortsatte sedan hemma med söta vänner på middag, mys och tjejsnack! Delar av gänget nattade också över och ni kan tro vad det var mysigt, det var två små tjejer som var ganska överspeedade, men väldigt snälla!!
Här kommer några bilder från kvällen!


Bänkade framför Postis Per med en glass, medan vi intog maten!



              


Nina hade med deras såå söta hund Kita på besöket, det var en höjdpunk för småtjejerna, dom storkoste med Kita och hon är ju i precis perfekt storlek;-)






Sötaste vännerna!!!



Goaste kramen!!


Sen var det natten för S och L!

Men det var ju bara att fortsätta busa när dom vaknade.....!!!! Tjohoo

Men kvällen var inte slut på långa vägar och det var vi väldigt glada över.....JIIIPPPII, OILERS vann första matchen i semifinalen borta mot Sparta, såååå kul för killarna! Nu är vi hel-laddade för hemma match imorgon:-)
GOO Oilers!!
                                 




Bilder från morgonen..
                        


Tänk vad mycket skoj man kan hinna med på en dag, när papporna kom hem från Sparta blev det en eftermiddag med Cirkus time! Elefanter, hästar och clowner blev en väldigt stor succe!!!





                          


             

Tack för idag:-) Nu ska jag prova min nya mangodelare, och i morgon ska vi gå och titta på teater i Sola konserthus kl 10!
Ha en fortsatt trevlig kväll

GodNaTT KleMmAr

















Kommentarer
Postat av: Annazyrran

Du verkar ha en hektisk helg!! Här har det också gått i ett. Badutflykt till Palm beach, löprundor, poolbad, Maritime museum, St Patrick's-parad. Trötta barn sover gott, trötta föräldrar slappar i soffan. Vi håller tummarna för Oilers i nästa match. KramA

2010-03-21 @ 11:23:45
Postat av: Sara

Det låter inte som att ni har det helt fel..;-)

hhmm va hærligt! YESSS era tummar hjælpte ænda till Stavanger!! Oilers vann igår och leder med 2-0 i matcher:-)Sudd avgjorde i "sudden" kram kram

2010-03-22 @ 12:52:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0