17:e maj!!

Gratulerer med dagen som norrmännen säger på deras nationaldag:-) Detta är verkligen en speciell dag och en festlig dag där alla är glada, fina och kosar sig masse! Och barna får äta hur mycket glass, korv och kaker som dom bara vill;-) Dagen börjar tidigt för dom allra flesta då man går upp och gör sig i ordning och pyntar sig för dagen, och redan kl 9 är det dags för barnetåget som är väldigt populärt att titta på! Senare under dagen är det också russetåget (som svenska studenten) och folketåget (i folketåget går allt från idrottsföreningar, oilka organisationer, musikkörer och musik kårer mm) Vi hade en väldigt bra dag där vi bland annat gick till en skola och fikade och lyssnade på skolekorpsen, sedan gick vi hem och fick lunch besök av fam Strandfeldt innan vi gick ut för att titta på folketåget! Fredrik och Martin fick gå lite tidigare eftersom Oilers var med och gick i tåget!
Här kommer några bilder från dagen:-)

               
                  

Tack för en mysig dag ni som var med;-)

Nästa gång vi hörs är jag nog på svensk mark! Idag måste jag packa klart allt eftersom jag ska ut på en båttur och äta skaldjur med jobbet imorgon.... så det blir till att sätta fart när jag kommer hem från jobbet idag:-)
ha det gott så länge!

TjiNgEliNg från Stavanger


Fest i barnehagen och besök!

Dagarna går som vanligt fort och en långhelg är redan över! Detta blir ännu en kort vecka eftersom måndagen igår var röd och på fred är jag ledig och då bär det av mot svedala, jiihoo:-)  I onsdags firade Selma 17:e maj i barnehagen, det tyckte hon var superkul:-) Dom gick i en "parad" och viftade med flaggor, sjöng och sa hipp, hipp, hurrra!!



Onsdag kväll fick vi sedan besök av fina vänner från Sverige! Vi hade några väldigt trevliga dagar! Var bland annat ut till fina Borestranden en dag där vi hade korvgrillning och lekte i sanden:-)

               


    

Vi hade tur med vädret och kunde sitta på balkongen och mysa:-)

rose och chips!
       

                        

Tack för mysiga dagar Kristian och Beatrice!!

Fotboll, fest och 2 års kalas!

Det har varit en vældigt trevlig/rolig och hændelserik helg før våran del! Før mig var det dags att återfå lite gamla minnen och en hærlig kænsla med inomhus cup!!!  Kvart i sju gick jag upp och åt frukost innan jag blev hæmtad strack føre 8 och førsta matchen sparkades igång kl 9:-) Det var vældigt kul att spela, men oj vad fort jag blev trøtt....den kondisen får jag førsøka jobba på!
Till den andra matchen som børjade 9.45 kom mina ælsklingar och hejade på oss, S tyckte att det var så kul att titta på mamma nær hon spelade fotboll:-)


Hær har ni mig då in action!
      

Min søtaste hejar tjej:-)                                                   Vilar ute i solen!
           

Efter en godkænd dag med 2 vinster, 1 førlust och en oavgjord match var det tid att åka hem och vila lite innan kvællens fest på Viste Strandhotell!
Det var strålande sol och fantastiskt vackert vid Viste strand!





Sen var det fest med dom søta kollegerna!
            


      



SØNDAG!

Søndag morgon och min søta prinsessa har hær blivit till en sjøjungfru;-))



Efter lunch var det dags att gå på 2 års kalas hos søta Linnea!
Dær var det massa gott fika och massa bus och lek i solen:-)

        

           

    

Tack før en super mysig dag fina!!

Nu ær det snart långhelg mina vænner och det ska bli så hærligt, hær i norge ær det ju 17 maj på måndag så då ær det också ledigt:-) Mycket festligheter nu alltså;-) Och i morgon kvæll får vi besøk av vænner från Sverige, då kommer Kristian och Beatrice och hælsar på, ska bli så trevligt:-) (hoppas Stavanger visar sig från sin bæsta sida och bjuder på massa fint væder, då ska vi kosa oss!)
Ha det gott så længe!

pUsS och KrAm :-)




GRATULERAR MED DAGEN:-)

Idag ær ingen vanlig dag før det ær Anikkes fødelsedag HURRA, HURRA HURRA! Stort GRATTIS på din dag fina du! Kos deg masse, gleder meg tills vi træffas...då ær vi i Stockholm, wiiiii;-))
    



Igår køpte min kæra, nya stolar och dynor till våran balkong! Vi har en liten men hærlig balkong med sol hela dagen! Så hær blev resultatet, nu ær det bara blommorna som saknas så ær vår och sommar stæmmningen fullbordad!! Det blev så klart middag ute igår!


Selma bestæmde dagens "pose":)


Ha en FIN dag!
KrAMiZar


Vælkommen Elvira!

Ja då var vi inne i maj månad och tiden flyger ivæg. Våran dator har tyværr tagit en timeout så den ær inlæmnad:-( Nu har vi fått  låna en dator av snælla Henrik! Dærfør får ni læsa lite svenska med norska bokstæver:)
Jag vill børja med att sæga ett stort Grattis till våra kæra vænner fam Strandfeldt som har fått en liten dotter till!!
Vælkommen till værlden Elvira ska bli vældigt kul att læra kænna dig;-)
Det var førra helgen som den lilla prinsessan kom till værlden och nær dom åkte in till sjukhuset fick vi mysigt besøk av den stora tjejen i familjen!! Linnea var hos oss från lørdag till søndag och dom fina kompisarna "storkoste" sig!

Hær var det lite morgonmys i soffan!



Ut på en liten tur:-)


På søndagen fick vi komma till sjukhuset och træffa det lilla underverket!







Fantastiskt væder hær i stavanger dom sista dagarna och man får riktga vårkænslor!
Hemma hos oss har vi kommit in i en riktig smoothie period, det ær ju bara såå gott, den størsta och minsta i familjen ær allafall helt sålda på det;-)



"Eg liker smoothie eg, det ær gott!"





Ha en fantastisk dag och NjuT av Våren:-)
KrAmAr
S


RSS 2.0